Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul tau

Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Automatizari usi industriale sectionale M-TEC 230V /380V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2517 lei Lei
Brand
M-TEC SWL-05017, SDL-10024
Out Of stock
Descriere
Automatizari M-TEC Germania, calificandu-se pintre cele mai robuste si fiabile motoare din seria industriala.Sunt concepute pentru usi industriale sectionale cu suprafata de pana la 40mp si o greutate de 600 kg, fiind fabricate in doua variante la tensiune de 230V, iar pentru uz intens tensiune de 380V.

Avantajul fata de restul motoarelor, este faptul ca M-TEC contine posibilitatea de actionare prin lant in cazul ramanerii fara curent si deasemenea posibilitatea de memorare a ciclurilor facute de usa.

Sistemele de automatizari nu necesita nici un fel de intretinere. Reductorul folosit in toate cazurile este inchis ermetic si contine un agent de ungere special care nu trebuie schimbat.

Gama de temperaturi de functionare a sistemelor se situeaza in domeniul industrial de -25…+40 grade Celsius.

Centralele cu microprocesor vin gata programate cu functiile de baza, fiind necesara doar programarea limitelor de cursa, taria ambreiajului si timpul de autoinchidere. In plus, la unele modele, exista o multitudine de alte setari pentru utilizatorii pretentiosi, care sunt accesibile printr-un programator dedicat sau printr-un calculator interconectat la sistem.

Ambreiajul electromagnetic folosit este programabil si asistat de microprocesor. Orice franare mai puternica decat valoarea setata duce la inversarea sensului de rotatie a motorului. Tot folosind controlul prin microprocesor, pozitia portii este permanent monitorizata, iar la apropierea de capetele de cursa se produce incetinirea miscarii portii pentru un contact lin fara fortari la inchidere si deschidere. Aceste functii sunt posibile datorita montarii unor cititoare fotoelectrice direct pe motoare, urmarite de procesorul sistemului.

MODELE DE AUTOMATIZARI M-TEC PENTRU USI INDUSTRIALE SECTIONALE:

* SWL-05017 (pentru usi industriale cu suprafata de max. 16 mp) la 230V, Motor cu baza de comanda incorporata, cu butoane de comanda (sus-stop-jos), cu actionare manuala prin reductor cu lant (max. 10 deschideri/zi).
PRET/BUC = 2517 LEI.

* SDL-10024 (pentru usi industriale cu suprafata de max. 30 mp) la 380 V, Motor cu baza de comanda incorporata, cu butoane de comanda (sus-stop-jos), cu actionare manuala prin reductor cu lant, pentru uz intensiv.
PRET/BUC = 2420 LEI.

* SDL-14017 (pentru usi industriale cu suprafata de max. 40 mp) la 380 V, Motor cu baza de comanda incorporata, cu butoane de comanda (sus-stop-jos), cu actionare manuala prin reductor cu lant, pentru uz intensiv.
PRET/BUC = 3097 LEI.

PRETURILE INCLUD TVA (19%).
Livrare din stoc cu Fan Courier in max.24 ore (contracost).
Producator: M-TEC GERMANIA.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura